вівторок, 4 квітня 2017 р.

Проект "Туристична Березнівщина"



Розвиваємо туризм в Україні разом! 


Українська земля багата на мальовничі місця, пам'ятки архітектури та природні заповідники, а гостинність місцевих жителів не залишає байдужим жодного гостя. Сільський зелений туризм є популярним серед туристів з усього світу вже тривалий час. В Україні цей вид відпочинку сьогодні є не дуже затребуваним, проте щороку він стає дедалі популярнішим. Нам необхідно популяризувати серед мешканців нашої країни і туристів український сільський зелений туризм і, можливо, в майбутньому саме він стане візитівкою нашої країни на міжнародному туристичному ринку. 

Члени євроклубу "Власна справа" та учні 7, 8 груп, що навчаються в групах операторів з обробки інформації та програмного забезпечення взяли участь у проекті "Туристична Березнівщина", метою якого саме була популяризація зеленого туризму в нашому краї та збільшення інформації у мережі Інтернет відомостей про екзотичні місця Березнівщини.

В рамках проекту було створено два блоги, які містять дуже багато згадок про наш край. Це і текстовий опис, фото, відуофільми та ролики, подкаст, рекламні матеріали (створенні учнями). Учнями була проведенна колосальна робота по пошуку та обробці інформації, як на текстових носіях: книги, буклети, публікації (сканування, обробка, редагування) так і пошук і обробка цифрових файлів в мережі інтернет. Кожен блог - це як скриня, в яку ми  по-зернинці зібрали різні згадки-скарби нашого краю і буде можливість наповнювати її і в майбутньому!

Дякуємо учасникам за плідну працю, а саме учням 8 групи Сорокіній Марині, Наумчук Олені, Штемпелю Дмитру, Васильцю Олегу, Бабичу Дмитру, Грицюку Олексію, Максимчук Наталії та Зайко Анні. Учні 7 групи, хоч і тільки починають працювати з обробкою графічної інформації, та створили достойні рекламні матеріали, а саме Поправка Анна, Гамза Світлана, Удод Діана, Гаврилюк Артем, Пастушок Руслан. Виконання таких робіт згрупувало учнів і показало, що в професії "оператор з обробки інформації та програмного забезпечення" не важливо, чи ти хлопець, чи дівчина, головне бажання створити якісний продукт, який буде не лише милувати око, а ще корисним для розвитку нашого району.

ЗАПРОШУЄМО ОЗНАЙОМИТИСЬ ПРО ТУРИСТИЧНІ МІСЦЯ БЕРЕЗНІВЩИНИ, а в майбутньому і відвідати наш край!




Немає коментарів:

Дописати коментар