неділю, 21 травня 2017 р.

День Європи 2017









Основні заходи, пов'язані із святкуванням Дня Європи в ДПТНЗ "Березнівське ВПУ" проходили 18 травня 2017 року. Організаторами стали учасники євроклубу "Власна справа". 
Розпочалися святкування із всеучилищної лінійки. Мельник Наталія Володимирівна, керівник євроклубу, привітала всіх з Всесвітнім Днем вишиванки та подякувала учням, працівникам, які долучились до флешмобу. В порівнянні з попереднім роком, кількість учасників зросла вдвічі, що дає надію на слідуючий рік до флеш-мобу долучиться ще більша кількість учасників.









За рекомендацією Представництва ЄС в Україні в 2017 році темою для вивчення, обговорення і популяризації є "енергозбереження". Саме тому, учасники євроклубу та учні групи 7 взяли участь в проекті "Енергозбереження: поради". В рамках проекту були створенні буклети з рекомендаціями по енергозбереженню. Для популяризації цієї теми був оформлений стенд, який містив буклети та постери з порадами по енергозбереженню. Стенд розміщений у вестибюлі училища, тому можливість ознайомитись з порадами мають не лише, учні, працівники училища, а й майбутні абітурієнти та відвідувачі нашого закладу.

На стенді також розміщено інформацію про безвізовий режим та фото з флешмобу до Дня вишиванки.

Для бажаючих переглянути фільм




Немає коментарів:

Дописати коментар