вівторок, 17 травня 2016 р.

День Європи 2016


 Основні заходи, пов'язані із святкуванням Дня Європи в ДПТНЗ "Березнівське ВПУ" проходили 19 травня 2016 року. Організаторами стали учасники євроклубу "Власна справа". 
До участі були залучені 1/3 учнів училища, так як основна маса учнів перебуває на виробничій практиці.
Розпочалися святкування із всеучилищної лінійки. Заступник директора з навчально виховної роботи Денисенко Галина Олексієвна привітала всіх присутніх та повідомила про заходи, які відбудуться в училищі протягом святкового дня. А також націлила учнів бути європейцями вже сьогодні, а саме бути порядними, толерантними, підтримувати чистоту в навчальному закладі та у повсякденному житті.
Продовжила виступ керівник Євроклубу Мельник Наталія Володимирівна, яка розповіла учням про історію і традиції святкування Дня Європи та міжнародного Дня вишиванки, дата святкування якого в цьому році припадає на 19 травня. Хоч невелика кількість учнів підтримала флеш-моб "Вдягни вишиванку" та розповідь про традиції і масовість цього свята повинні надихнути учнів, а саме "кравців, вишивальниць", створювати і одягати вишиванки не лише на свята, а й у повсякденному житті. Адже вишиванка - це не лише наша національна гордість, генетичний код українців, це і популяризація нашої країни в світі, це і модно, і красиво водночас. А проведення таких акцій налаштовує на збереження культури і традицій свого роду і нації.
Флеш-моб "Вдягни вишиванку" відбувся. Нас не багато, та ми найкращі!


Перейняли естафету заходів учні групи 11, що навчаються за професією "перукар, перукар-модельєр, візажист". Майбутні майстри візажу спробували розмалювати лиця одногрупників у синьо-жовтій гаммі кольорів, що відповідають кольорам прапору як ЄС, так і прапору України. Свої роботи вони виконали під гаслом "Україна - це Європа!"
Європейський бодіарт від групи 11 (перукар, візажист)






Оператори з обробки інформації та програмного забезпечення на виробничому навчанні створювали відео ролики, слайд-шоу з фото на тему: "Я підтримую європейські цінності!". Вони підшукували інформацію, використовуючи мережу Інтернет, підбирали фото, картинки по даній темі і обробляли їх в програмі ProShow Produser. В результаті учні не лише ознайомились з поняттям "європейські цінності", а й удосконалили свої знання по опрацюванні і обробці інформації.
Відеоролики від групи 8 про європейські цінності



Групи кравців і всі бажаючі переглянули фільм - екранізовану біографію всесвітньо відомого європейського модельєра ХХ ст. Коко Шанель. Перегляд такого фільму не лише розкриває рецепти успіху модельєра, а й надихає підвищувати свій професійний рівень і дає зрозуміти, що кожен може досягти поставленої мети, не зважаючи на всі труднощі і перепони.

Для бажаючих переглянути фільм - екранізовану біографію про всесвітньо відомого європейського модельєра ХХ ст. Коко Шанель ссилка

Немає коментарів:

Дописати коментар