вівторок, 7 червня 2016 р.

Перемога в конкурсі блогів від Представництва ЄС в Україні

Нагородження Сорокіної Марини директором училища
Нийметом О.Я. та керівником євроклубу Мельник Н.В.
Наш євроклуб «Власна справа» взяв участь у Всеукраїнському конкурсі «Євроквіз» від Представництва ЄС в Україні, а саме в конкурсі блогів. Для участі в цьому конкурсі ми написали пост в нашому блозі від імені лідера євроклубу Сорокіної Марини (саме умовою конкурсу було написання посту від однієї особи). За результатами конкурсу ми стали переможцями в цій номінації.




Нагородження переможців відбулося під час Форуму «Формат; Європеєць» у місті Києві, куди делегували поїхати керівника євроклубу Наталію Мельник. Організацією форуму займалась ГО "Молодіжна альтернатива". Під час форуму були нагороджені переможців всіх конкурсів, а це були конкурс аудіо, відео, фото та конкурс блогів. Привітати переможців та учасників конкурсу прийшли в.о. Голови Представництва ЄС в Україні Томас Фреллесен, Заступник Міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, Народний депутат України, член Комітету Верховної Ради України з питань європейської інтеграції Мустафа Найєм, представники ЄС , політологи та інші.


При нагородженні, окрім сертифікату 
та сувенірів, автору посту Сорокіній Марині,  від Представництва ЄС для функціонування євроклубу "Власна справа" було вручено сертифікат на придбання техніки в мережі Comfy на 3000 грн. Тому окрім цікавих вражень від поїздки, сувенірів, нарешті в євроклуба з'явиться можливість мати власний принтер.



Немає коментарів:

Дописати коментар